Vuokraushinnat

Vuokraushinnat ja huoneiston säännöt

Vuorokausihinta on 3-6 vieraalle. 

Mikäli vieraita on 1-2, varauksen hinta on -10%. 

Mikäli vieraita on 7-8, varauksen hinta on +10%

Ei-peruutusoikeudellisesta varauksesta annetaan -5% alennus. 

Hinta sisältää loppusiivouksen, liinavaatteet pedattuna sekä pyyhkeet. Hinnat ovat ohjeelliset.

Vuorokausihinta

perushinta, minimivuokraus 3 vrk

90-120€

Tammikuu ja helmikuu

vuorokausihinta, minimivuokraus 3 vrk

350€

Maaliskuu ja huhtikuu

vuorokausihinta, minimivuokraus 3 vrk

400€

Syyskuun viikot 36, 37 ja 38

vuorokausihinta, minimivuokraus 3 vrk

300€

Marraskuu ja joulukuu

vuorokausihinta, minimivuokraus 3 vrk

300-350€

Jouluviikko ja Uuden Vuoden viikko (vko 52 ja vko 1)

vuorokausihinta, minimivuokraus 7 vrk

400€

Pidemmät, yli viikon vuokraukset - Ota yhteyttä, sovitaan edullisempi hinta.Säännöt

Yleistä

Noudatamme palvelujen tilaamisessa, varaamisessa, sekä varausten perumisessa näitä ehtoja. Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut varausmaksun. Asiakkaan on oltava täysivaltainen. Huoneistossa ei saa yöpyä enemmän vieraita, mitä asiakas on varatessaan ilmoittanut. Lisähenkilöistä veloitetaan lisähenkilömaksu 100eur/hlo/vrk. Teltalla tai asuntovaunulla / -autolla leiriytyminen loma-asunnon pihaan on kielletty. Huoneistossa ei saa pitää juhlia kuten polttareita, ellei tästä ole erikseen sovittu. 

*** Huoneistossa EI SAA kävellä laskettelu- tai hiihtomonot jalassa, koska parkettilattia ei kestä niitä.

Varauksen voimaantulo, maksaminen

Emme tee alustavia varauksia. Varaus tulee voimaan kun varaus on kokonaan maksettu, ellei muuta sovita. Maksaminen tulee tehdä välittömästi varauksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 3 vrk kuluessa. Maksu voidaan tehdä tilisiirrolla, laskulla tai Mobilepaylla. Mikäli varausta ei ole maksettu, varaus peruuntuu ilman erillistä ilmoitusta. 

Check in/out ja avaimen luovutus

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 16:00 ja on luovutettava lähtöpäivänä klo 11:00 mennessä. Majoituskohteen avain luovutetaan vain varaajalle tai hänen etukäteen ilmoittamalleen täysi-ikäiselle henkilölle. Jos avain katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta tai koodauksesta aiheutuneet kustannukset. 

Ovenavausmaksu 50 € arkisin klo 8 – 18, muina aikoina 80 €

Lähtöluovutus ja siivous

Hintaan kuuluu aina loppusiivous. Tästä huolimatta edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä lähimpään jätepisteeseen, sekä enimmät tahrat ja likajäljet pyyhittynä.  Asiakkaalla on lähtiessään velvollisuus tarkistaa, että ovet ja ikkunat ovat suljettu ja lukittu. 

Vahinkojen korvaus ja löytötavarat

Asiakas on vastuussa huoneistosta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana ja on velvollinen korvaamaan aiheutuneet vahingot täysimääräisenä. Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista vuokranantajalle. Jos kohteessa on varauksen aikana rikottu tahallisesti kohteen irtaimistoa tai rakenteita, laskutamme korjauslaskujen lisäksi ilkivaltalisän 500 €. 

Vuokranantaja ei vastaa asiakkaan tavaroista, joita säilytetään huoneistossa tai jotka unohtuvat huoneistoon. Vuokranantaja pyrkii säilyttämään löytyneet tavarat kohtuullisen ajan ja asiakas voi niitä tiedustella vuokranantajalta. 

Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on kielletty huoneistossa. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitetaan, tuuletus- ja puhdistuskulut min. 500 €. Lemmikkejä ei valitettavasti saa tuoda huoneistoon, koska haluamme palvella myös allergisia vieraita. Vaikka siivoukset suorittavat ammattilaiset, emme kuitenkaan vastaa mm. eläinpölyn asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista.

Hiljaisuus

Huoneistossa on hiljaisuus klo 23-07. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eivätkä omistajan tai omistajan edustajan huomautuksesta huolimatta meteli hiljenny, voidaan varaus perua välittömästi ja tällöin majoittujat joutuvat luovuttamaan huoneiston välittömästi, eikä maksettuja maksuja palauteta. Alueen muut häiriöt tulee ilmoittaa huolitsijalle ja vakavissa tapauksissa suoraan poliisille 112. 

Varauksen peruminen ja peruutuskulut

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mikäli varausta ei ole maksettu 3 vrk kuluessa varaamisesta, varaus peruuntuu ilman erillistä ilmoitusta. Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, koska em. tapahtumat eivät ole peruutuksen syitä. Muutokset säätilassa, rinne- tai reittimäärissä tms. syyt eivät ole perumisen syy. Asiakkaan tulee kaikissa tapauksissa, syystä riippumatta, ilmoittaa vuokranantajalle, mikäli haluaa perua ja ei voi käyttää varaustaan. 

Varauksen voi perua 30 vrk ennen varauksen alkamista ja asiakkaalle palautetaan maksettu vuokra. Mikäli asiakas haluaa peruuttaa varauksen myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkamista, pidätetään peruutuskuluina 30% maksetusta vuokrahinnasta. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 5 vrk ennen varauksen alkamista, ei hyvitystä .  

Ylivoimainen este

Ylivoimaisen esteen sattuessa, voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakas on oikeutettu saamaan maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin, mutta ei muita korvauksia. Mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on vuokranantajalla oikeus peruuttaa varaus. .

Reklamaatiot

Kaikki huoneiston kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset ja valitukset tulee saattaa viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua joko huolitsijan tai vuokranantajan tietoon. Yhteystiedot löytyvät huoneistokansiosta. Kaikki huoneiston kuntoon liittyvät reklamaatiot osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua sähköpostilla. Kiireelliset huoltopyynnöt tulee tehdä välittömästi ja kiireelliset huoltotyöt tehdään viipymättä. Mikäli asiakas ei ole ollut lomansa aikana yhteydessä joko huolitsijaan tai omistajaan asian korjaamiseksi, menettää hän oikeuden mahdollisiin hyvityksiin, eikä korvauksia voi esittää myöhemmin. Vuokranantaja ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, odottamattomista säästä, rakennustöistä naapuritonteilla tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja. 

Mukavaa lomaa! 

Ei tämä niin vakavaa ole - Pidetään hauskaa ja ollaan fiksuja!